Thermibel, belgische marktleider
van industriele temperatuursensoren.

Ontdek onze innovaties

Nummer 1 in België

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van temperatuursensoren en meetinstrumenten. Wij bieden een breed gamma producten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Thermibel biedt thermokoppels, weerstandsthermometers, temperatuurtransmitters en dataloggers aan, naast andere instrumenten voor temperatuurmeting en -regeling. We engageren ons om oplossingen van hoge kwaliteit te bieden.

Wij werken samen met diverse industrietakken zoals de voedingsmiddelenindustrie, de energie-, chemie- en metallurgiesector. Ons doel is om producten op maat aan te bieden en te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.

Vertrouw op Thermibel voor al uw temperatuurmetingen.

Intern laboratorium

Thermibel is sinds 1981 actief in de productie van temperatuursensoren en heeft een ruime kennis op dit vlak verworven. Veel kwaliteitsnormen vereisen dat fabrikanten en laboratoria hun meet- en testapparatuur laten valideren. Thermibel helpt u aan deze eisen te voldoen.

Ons temperatuurlaboratorium met BELAC-accreditatie voert deze kalibraties uit in het labo zelf (geaccrediteerd), of ter plaatse bij de klant (niet-geaccrediteerd). Deze accreditatie werd in 1996 verkregen en is een erkenning van de vakbekwaamheid van het personeel en van de gebruikte middelen en methoden.

Onze kalibraties on-site gebeuren ook volledig in overeenstemming met de luchtvaartnorm AMS2750 (latest version).

Officiële distributeurs

Onze exclusieve partnerschappen

Ontdek onze partners en bekijk hun producten door op de respectieve links te klikken. Samen bieden we innovatieve en betrouwbare oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

Ontdek onze partners

Onze laatste projecten

Project nr. 2

Temperatuursensor, ATEX uitvoering, voor pipe temperatuur

Andere projecten

Laatste nieuws

18/12/2023

Aankomende vakbeurzen

MARKEER DEZE DATUMS IN JULLIE AGENDA’S: INDUSTRIE& MAINTENANCE- 28/5/2024 – Namur Expo – Stand 1211 GENEAD NORD 2024 (De energietechniek van vandaag en morgen) –…

05/10/2023

Waarom is temperatuur geen fysische grootheid zoals de andere?

De temperatuur is geen grootheid in de strikte zin van het woord, zoals dat geldt voor de meeste andere meeteenheden.

beamex

04/11/2023

20 jaar samenwerking

Thermibel viert 20 jaar samenwerking met Beamex! Thermibel is de officiële vertegenwoordiger van Beamex in België.

26/10/2023

Project 1

Thermokoppel type “J” voor temperatuurmeting op bewegende oppervlakken. Veerbevestiging. Geïntegreerde vrouwelijke connector.

Waarom voor ons kiezen?

icon

Leider in België

Thermibel maakt industriële temperatuursensoren (thermokoppels, Pt100, enz.) sinds 1983. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter en is gevestigd in Strépy-Bracquegnies, 50 km ten zuiden van Brussel.
Er werken 28 mensen.
We werken samen met meerdere Europese partners (Beamex, Isotech, Inor) en genieten al jaren van hun ervaring. We krijgen erkenning in België, waar we de belangrijkste producent zijn, en worden ook in het buitenland gewaardeerd.
Momenteel breiden we onze activiteiten uit in verschillende delen van de wereld. In mei 2014 openden we onze Franse dochteronderneming THERMIMESURE in Rijsel.

icon

Innovatie op maat

We vervaardigen niet alleen temperatuursensoren, we ontwerpen ze ook en bieden onze klanten al meer dan 40 jaar een thermische oplossing. Wat de werkomstandigheden in uw fabriek ook zijn, wij vinden altijd een innovatieve oplossing waarmee u de temperatuur van uw proces kunt meten.

icon

Activiteitensector

We zijn aanwezig in verschillende segmenten van de industrie: luchtvaartonderhoud, chemie, technische turnkey-oplossingen, gieterijen, glasblazerijen, verbrandingsovens, de staalindustrie, kernenergie, petrochemie, spoorwegen, de auto-industrie en de farmaceutische industrie. We kunnen oplossingen bieden voor alle problemen op het gebied van temperatuurmeting.

Banner

Hebt u een project?

+32(0)64 67 15 00

België

www.thermibel.be

    This site is registered on wpml.org as a development site.