Onze Producten

Officiële partners

Waarom voor ons kiezen?

icon

Leider in België

Thermibel produceert sinds 1983 elektronische temperatuursensoren ( thermokoppels, Pt100 … ). Het bedrijf heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter en is gevestigd in Strépy-Bracquegnies, 50 km ten zuiden van Brussel. Er werken 28 mensen. We werken samen met verschillende Europese partners ( Beamex, Isotech, Inor ) en hebben jarenlang van deze ervaring geprofiteerd. We worden erkend in België, waar we zowel de belangrijkste producent als in het buitenland zijn. We breiden onze activiteiten momenteel uit naar verschillende delen van de wereld. In mei 2014 hebben we de opening van onze Franse dochteronderneming THERMIMESURE in Lille ingehuldigd.

icon

Innovatie op maat

We doen meer dan het vervaardigen van temperatuursensoren, we ontwerpen ze en brengen al meer dan 40 jaar een thermische oplossing voor onze klanten. Wat uw arbeidsomstandigheden in uw fabriek ook zijn, wij zullen altijd een innovatieve oplossing vinden waarmee u de temperatuur van uw proces kunt meten.

icon

Activiteitensector

We zijn aanwezig in verschillende segmenten van de industrie: luchtvaartonderhoud, chemie, technische turnkey-oplossingen, gieterijen, glasblazerijen, verbrandingsovens, staal, nucleair, petrochemisch, spoorwegen, auto’s, farmaceutica, enz. We kunnen oplossingen bieden voor alle temperatuurverdienende problemen.

Onze certificaten

Kwaliteit is altijd de kern van onze zorgen geweest. Een accreditatie hebben om aan de criteria van een standaard te voldoen, is niet alleen een paper voor ons, het is een garantie dat wat we doen, we het goed doen en met gegarandeerde traceerbaarheid.

Hebt u een project?

Onze experts staan ​​klaar om u te adviseren,
Stel ons uw vragen per e-mail of neem contact met ons op.

+32 64 67 15 15

(9.00 – 17.00 uur) ma – vr

Email

This site is registered on wpml.org as a development site.